GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 3500,-
STORT UTVALG AV GOURMETKJØTT

Spørsmål og svar

Kjøpsprosess

Betaling skjer via Vipps. Etter din bestilling, vil vi klargjøre din ordre og veie opp stykkene, deretter blir du tilsendt en Vippsforespørsel. Det er få produkter i sortimentet som har fastvekt og det er derfor vi må gjøre det på denne måten.

Vi jobber stadig med å få på plass flere betalingsløsninger, men foreløpig blir alle betalinger gjort via Vipps.

For å bevare kvaliteten, leveres produktene dypfryst og vakuumpakket. Ved ankomst blir de levert i en isolert boks for å opprettholde den optimale temperaturen.

Det avhenger av hvor i landet du befinner deg, men vi pleier som regel å levere i løpet av 1-2 dager etter bestilling i nære områder.

Nei, det må du ikke. Sjåførene våre vil prøve å få tak i deg ved levering, men hvis ikke blir varene satt ved inngangspartiet. Temperaturen vil holde seg i lang tid, grunnet en isolert isoporboks leveransen kommer i.

Kjøttyper og forberedelser

Hvor lang tid det tar å tine kjøttet, avhenger av hvor stort stykket er. Dersom vi tar utgangspunkt i én kilo, anbefaler vi å tine stykket i kjøleskapet over natten. Mindre stykker kan tine på benken noen timer før det skal tilberedes.

Enten i kjøleskap eller på benken. Det går også helt fint å tine kjøtt i lunkent vann, men det er ikke nødvendig.

Wagyu har en spesiell genetisk evne til å produsere intens marmorering og en infiltrasjon av fett mellom muskelfibrene. Det er mye på grunn av fôrsammensetning og rasen. Kjøttet har en utrolig marmorering, saftighet og mørhet. En helt unik smak du sent vil glemme.

Med utgangspunkt i en biff som Wagyu A5 fra Hokkaido, er det ikke mye du skal gjøre når du skal tilberede kjøttet. Salt kjøttet, men ikke for mye, og la biffen ligge romtemperert i cirka 30 minutter før du skal steke den. Stek på medium - høy varme i cirka 1 minutt på hver side. La den hvile i omtrent 5 minutter og vòila! Gjør deg klar for en smaksbombe i munnen. Vi anbefaler 70 - 120 gram per person. Topp med Antonius Caviar for en ekstra kulinarisk nytelse.

Brisket må langtidsstekes for et perfekt resultat. Bruk en skarp kniv og trim av litt overskuddsfett på toppen. Deretter skjær bort områder med eventuelle sener. Bruk rikelig med krydder! Din brisket er klar for en god og lang runde på grillen eller i smokeren. Vi anbefaler at sluttresultatet når en kjernetemperatur på opp mot 80 grader.

En ideell kjernetemperatur avhenger av personlige preferanser, men vanligvis er 55-63 °C passende for saftig, mørt kjøtt.

At en okse er grain-fed betyr at den har spist korn eller mais i et gitt antall dager som en del av sin fôrsammensetting. Dette gir bedre marmorering og en sødme til kjøttet.

Det betyr at en okse har spist gress i et gitt antall dager som en del av sin fôrsammensetting. Dette gir bedre marmorering og smak til kjøttet.

Utvalg

Noe du savner i vårt sortiment eller ønsker du andre varer? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss.

Skal du ha et stort selskap, bryllup, konfirmasjon eller annet og ønsker større mengder eller en pall? Da finner vi selvsagt en løsning! Ta kontakt med oss på post@gastroroyal.no.

Levering

Gratis levering ved ordre på minimum kr 3500,-. Ordinær frakt kr 249,-.

Bestill innen 23:59 for å få levering påfølgende dag. Er du i tvil om vi leverer i ditt område? Mer informasjon om levering finner du her.

Lastebil