GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 3500,-
STORT UTVALG AV GOURMETKJØTT

Kjøpsbetingelser

Alle handler på denne siden inngås mellom deg som kunde og:

www.gastroroyal.no
Wulff & Co AS
Verkseier Furulunds Vei 16 B
0668 Oslo
Org nr 886 181 132

Du kan få levering 5 dager i uken: mandag til fredag. Velg leveringstidspunkt ved utsjekk. Fraktprisen er kr 249.- Kjøper du varer for minimum kr 3500.- kvalifiserer det til fri frakt.

Du kan også velge å hente selv på vårt lager i Oslo, Bergen eller Trondheim og dermed spare frakten. Ordren må dog gå gjennom vår hjemmeside, gastroroyal.no. Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms. 

Vekten på kjøttprodukter kan avvike noe fra det opplyste. Kontakt oss dersom det er avvik over 100 gram. 

Din vare vil bli levert i fersk eller fryst tilstand på avtalt sted. Leveringen skjer i tidsrommet kl 0800-1800 på ønsket dag. Vi kontakter deg dersom vi kommer utenom disse tider. Det ringes ikke på døren, men du vil få en sms når varen er levert.

Bor du i blokk/leilighetskompleks er det ditt ansvar at noen er hjemme til å åpne døren så vi kan komme inn i oppgangen. Ved dørkode kan denne opplyses som kommentar ved din ordre. Våre sjåfører vil ringe på til deg og dine naboer, men lykkes det ikke å få adgang til oppgangen vil kassen bli satt ved inngangsdør og ikke din hoveddør.

Varene pakkes så de kan holde seg kalde fra vårt lager til din adresse. Her vil det bli satt ved din hoveddør med mindre annet er angitt. Når ordren er levert er det ditt ansvar å få pakket ut og inspisert varene snarest mulig. Vi er ikke ansvarlige for temperaturutvikling i en kasse etter at den er levert hos deg.

Er det feil og mangler i en kundes opplyste leveringsadresse eller telefonnummer og ordren går tapt som følge av dette, ligger tapet hos kunden og ikke www.gastroroyal.no.

I kassen er det et kommentarfelt. Det er utelukkende beregnet til å angi hvorvidt du ønsker din levering et bestemt sted, f.eks garasjen.

Man kan ikke ønske et bestemt leveringstidspunkt. Kunden vil få en sms når varene er levert.

Holdbarhet

Alle våre varer er fryst, med unntak av et fåtall som leveres kjølt. Alle varer er registert i vårt sportbarhetssytem, slik at vi har full kontroll på holdbarhet.

Vi anbefaler at du tiner kjøttet i kjøleskap i maks 1-2 dager før det tilberedes umiddelbart. Mye av kjøttet er godt mørnet og tåler ikke mange dager i kjøleskap. Hvis du bryter vakuumeringen anbefaler vi at du ikke oppbevarer den i kjøleskapet i mer enn maks 24 timer. Hvis du tiner og deretter fryser inne kjøttet igjen, vil vi ikke akseptere en eventuell reklamasjon. 

Reklamasjonsrett

Kjøtt som er modnet i vakuum kan ha en spesiell lukt ved åpning. Normalt vil denne forsvinne etter noen minutter. Ved overmoden vare tar du kontakt med oss på mail post@gastroroyal.no.

Du har 6 måneders garanti på dine varekjøp hos oss.

Ved alle typer reklamasjoner må gyldig kvittering fremlegges. Dette gjelder også ved dokumentasjon i forhold til prisgaranti.

Dersom kunden opplever at varen er dårlig, skal beskjed gis så fort som mulig til oss, slik at vi kan ta retur på produktet. Vi aksepterer ikke refusjon om produktet ikke blir returnert til oss. Kun ved nærmere avtale mellom oss og kunden vil vi kunne refundere uten å ta varene i retur. Oppbevar produktene kjølig før vi henter returproduktene.

Vedrørende avskjær

Hos oss kjøper du hele stykker kjøtt, slik de kommer til oss fra slakteriene, og til markedets beste priser. Vi betaler samme kilopris uavhengig av hvor mye avskjær som sitter på en gitt vare. Derfor refunderer vi ikke avskjær.

Vedrørende Wagyu

Wagyu graderes ved at slakteriene åpner dyrene et helt spesifikt sted på kroppen. Den marmoreringen de ser på det spesifikke stedet er den marmoreringen de tildeler dyret i sin helhet.

Vedrørende frysevarer

Det aller meste av både vilt, lam, gris og storfe får 1-3 års holdbarhet i fryser avhenging av varens egenskaper. Dette er i tråd med gjeldende lovgivning. 

Angrerett

Hvis en kunde ønsker å benytte seg av angreretten, skal avbestillingen være oss i hende senest kl 10:00 samme dag som levering. Avbestilling skal skje til: post@gastroroyal.no. Avbestillinger utover dette vil de ikke bli aksptert.

Persondata

Når du sender inn din ordre på www.gastroroyal.no, skal du opplyse ditt navn, adresse, mail og telefonnummer. Vi trenger disse opplysningene for å kunne levere bestillingen til deg.

Alle opplysninger som gastroroyal.no registrerer for å kunne behandle din bestilling, behandles fortrolig og i henhold til persondataloven. Av hensyn til vår bokføring er vi lovpålagt å oppbevare disse opplysningene i 5 år. Opplysningene vil ikke bli solgt, videregitt eller på annen måte overdratt til en tredjepart.

Når du handler hos gastroroyal.no skal du benytte deg av Vipps. For å beskytte dine kortopplysninger vil du ved inntastingen av kortopplysninger bli overført til en betalingsside levert av Vipps, som er sertifisert til å håndtere betalingsdata. Vipps sørger for at alle opplysninger håndteres kryptert. På denne måten kan hverken gastroroyal.no eller andre få adgang til dine kortopplysninger.

Uforutsette hendelser

Vi tar forbehold for taste- og trykkfeil på hjemmesiden og tillater oss dermed å annullere en ordre. Vi kan også være nødt til å avlyse bestillinger i tilfelle av uforutsette situasjoner, så som lagerfeil eller at vi er utsolgt for en vare. Skulle dette være tilfelle, vil du bli varslet omgående.

En avtale er først inngått når vi har hatt mulighet til å godkjenne ordren, ref avtaleloven.