GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 3500,-
STORT UTVALG AV GOURMETKJØTT

Om GastroRoyal

Vi i GastroRoyal har til sammen over 50 års erfaring med kjøtt. Vi har besøkt kvalitetsprodusenter over hele verden for å finne de beste råvarene til våre trofaste kunder. Over en lengre periode har vi observert at utvalg og kvalitet har blitt betydelig bedre i hele Europa. 

Vår visjon er å tilby forbrukeren førsteklasses gourmetkjøtt fra hele verden, til markedets beste priser. Det er ikke lenger nødvendig å reise utenlands eller å dra på eksklusive restauranter for å nyte de ekstraordinære smaksopplevelsene. Med vårt sortiment og produktkunnskaper, vil vi kunne tilby dere kjøtt som er av svært høy kvalitet - rett hjem til deg.

De fleste av produktene i vårt utvalg er fryst, men til tider har vi også ferskt tilgjengelig. Varene du har bestilt blir levert i termobokser som holder godt på temperaturen. 

Du finner oss her:

Oslo: Verkseier Furulunds Vei 16 B, 0668 Oslo

Trondheim: Tungasletta 12, 7047 Trondheim

Bergen: Kokstadvegen 35B, 5257 Kokstad

 

Her er noen av våre produsenter

Greater Omaha

Dette er en produsent som ligger i Omaha, Nebraska. Dette er hjertet av «maisbeltet» hvor majoriteten av amerikansk biffproduksjon forekommer. Greater Omaha betraktes som markedsledende av kjøttentusiaster og fagfolk verden over når det er snakk om amerikansk oksekjøtt.

Frem til kalvene er 12 måneder får de kun gress, deretter går de over på et spesialtilpasset for bestående av forskjellige typer mais de siste 180-220 dagene. Dette sørger for at kjøttet får en vanvittig marmorering og en lekker angus smak, samt et ekstremt mørt luksusprodukt.

Arrebeef

I 1921 startet Mr. Jaime Borrell og hans familie med salg av storfekjøtt med en liten slakterbutikk i Buenos Aires-provinsen. Siden den gang, og gjennom de påfølgende generasjonene, har denne virksomheten vokst og utviklet seg til det som i dag er ArreBeef.

Dette er en argentinsk produsent og er ledende innen produksjon og salg av storfekjøtt. De er kjent over hele verden for sin konsistente forpliktelse til kvalitet.

Garimori

GastroRoyal har det beste Ibérico-kjøttet på markedet. Vi handler av et familiedrevet selskap lokalisert i Guijuelo, Spania. Denne produsenten bruker tradisjonelle formler og det ytterste innen avanserte teknikker.

Garimori er for tiden et av de fremste selskapene når det gjelder samsvar med alle europeiske forskrifter, og utvikler hele produksjonsprosessen i moderne installasjoner som er sertifisert av EEC, som garanterer implementering av et kvalitets- og styringssystem for matsikkerhet.

Ibérico-kjøtt kommer fra den Iberiske halvøy og består utelukkende av rasen Pata negra (sortfotgris).

Gourmetkjøtt til engrospriser

Levert hjem på døren

Utvalg

Noe du savner i vårt sortiment eller ønsker du andre varer? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss.

Skal du ha et stort selskap, bryllup, konfirmasjon eller annet og ønsker større mengder eller en pall? Da finner vi selvsagt en løsning! Ta kontakt med oss på post@gastroroyal.no.

Levering

Gratis levering ved ordre på minimum kr 3500,-. Ordinær frakt kr 249,-.

Bestill innen 23:59 for å få levering påfølgende dag. Er du i tvil om vi leverer i ditt område? Mer informasjon om levering finner du her.

Lastebil