Storfe Wagyu A4 Brisket Flat Nami-shi
Kilopris: kr 399,-
Selges i enhet Ca. 4kg, ca. kr 1 599,- pr. stk.
Wagyu A4 Brisket Flat Nami-shi
Et marmorert bryststykke fra Wagyu-okse. Må langtidsstekes for et perfekt resultat. "The flat" er den magreste brisketen. Bruk en skarp kniv og trim av litt fett på toppen. Deretter skjær bort områder med eventuelle sener og fett. Bruk rikelig med krydder.. og voilà! Din brisket er klar for en god og lang runde på grillen eller i smokern.
Kjøttet er fra naturlig beitende dyr, noe som gir en svært høy og jevn kvalitet. Produsenten heter Nami-shi og produserer F1 dyr. Det vil si at de er avlet fra 75% renraset Wagyu. Før slakting får de en spesialtilpasset diett i 400 dager. Kjøttet har oppnådd 6-7 på mbs skalaen og er gradert til A4.
Dette er en introduksjonspris. Stykket veier omtrent 4 kilo og kommer fryst.